Valioliigan mestaruus arvon Brexit vuonna 2019 ratkeaa

Tänään on sitten luvassa Se Ainoa Oikea jalkapalloviikonloppu eli valioliigan mestaruus ratkeaa.
 
Brighton on varmistanut sarjapaikkansa, joten peli on varmasti vapautunutta. Kauden viimeinen ottelu pelataan kotona, joten motivaatiokin lienee kohdallaan. Manchester City taas on liigassa mennyt viime kierrokset uskomatonta lentoa, onko lopun laskeutuminen myös sen mukainen?
 
Entäs Liverpool, joka osoitti uskomatonta venymistä mestareiden liigassa? Joukkueesta löytyi uusia ratkaisijoita pallopoikaa myöten tähtien ollessa katsomossa. Leveyttä siis riittää, vaikka jotkut ovat muuta väittäneet. Onko upean kauden pelanneella Wolverhamptonilla paukkuja merkityksettömään vieraspeliin?
 
Veikkaanpa, että sekä Brighton että Wolves ottaisivat mielellään kunniaa valioliigan voiton ratkaisijoina. #valioliiga #mestaruus #livwol #bhamci #ennakkoraportti
 
p.s. Seuraava valioliigaviikko on touko- kesäkuun vaihteessa, kun europelit ratkaistaan. #mestareidenliiga #totliv #eurooppaliiga #chears Saapasmaan jengithän saivat niistä kenkää jo hyvissä ajoin, epsanjalaiset lepäilevät rannoilla R.I.B.(Rest In Beach) ja gallit on pureskellu patonkia jo pidemmän aikaa. Ajax oli uskomaton yllättäjä, joten siitä en kehtaa vinoilla…

Tietoja Torijaarittelija

Matkustaja sana-avaruudessa | Word Space Traveler
Kategoria(t): jalkapallo, valioliiga. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.